Archief Press Releases - Bullhorn NL Just another Bullhorn Sites site Thu, 29 Feb 2024 08:00:38 +0000 nl-NL hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.5 Meer groei bij recruitmentbureaus die in 2023 werkten met AI en automatisering https://www.bullhorn.com/nl/persbericht/2024-recruitmentbranche-rapport/ Thu, 29 Feb 2024 13:00:36 +0000 https://www.bullhorn.com/nl/?post_type=press_release&p=18428 56% van de recruitmentbureaus experimenteert volgens onderzoek van Bullhorn met AI ROTTERDAM — 29 februari 2024 —  2023 kende een uitdagend economisch klimaat voor de recruitmentbranche. Wel zagen bedrijven die werkten met AI en automatiseringstechnologie hun omzet vaker groeien. Dat blijkt uit het Global Recruitment Insights and Data (GRID) Recruitment Brancherapport 2024 van Bullhorn. Het […]]]>

56% van de recruitmentbureaus experimenteert volgens onderzoek van Bullhorn met AI

ROTTERDAM — 29 februari 2024 —  2023 kende een uitdagend economisch klimaat voor de recruitmentbranche. Wel zagen bedrijven die werkten met AI en automatiseringstechnologie hun omzet vaker groeien. Dat blijkt uit het Global Recruitment Insights and Data (GRID) Recruitment Brancherapport 2024 van Bullhorn.

Het aantal recruitmentbureaus waarvan de omzet groeide, daalde in 2023 voor het eerst in drie jaar. Ondanks tegenwind op de markt zag in de Benelux 61% van de deelnemers aan dit onderzoek de omzet groeien. Deze sterk presterende recruitmentbureaus hadden één ding gemeen: ze waren verder in hun digitale transformatietraject en hadden allemaal een focus op meer productiviteit en efficiëntie. 

Sterk presterende bureaus kozen voor AI en automatisering

Er was vooral een verband tussen omzetgroei en de keuze voor AI en automatisering. In het recruitmentlandschap in de Benelux begon 56% van de bedrijven in 2023 te experimenteren met AI en verwacht 36% van de bedrijven dat ze hun investeringen in AI in 2024 zullen vergroten. Hoewel het werken met AI nog in de kinderschoenen staat, zagen bedrijven die experimenteerden met AI in 2023 hun omzet 17% vaker groeien. Sterk presterende bureaus gebruiken over het algemeen meer AI-tools. Ook gaven ze meer dan twee keer zo vaak aan dat ze AI-gestuurde tools hebben voor het verzamelen van klanteisen, het inplannen van diensten en payrolling.

Bedrijven in de Benelux die werkten met recruitment automation zagen de omzet in 2023 tot vijf keer vaker groeien. Deze sterk presterende bedrijven gebruikten automatisering bijvoorbeeld ter ondersteuning van gesprekken en herplaatsingen, met als resultaat een gestroomlijndere ervaring voor iedereen. Respondenten die aangaven ‘uitstekende’ successen te boeken bij het werven van nieuwe klanten, investeerden 12% vaker in talent experience-technologie en hadden bijna tien keer zo vaak hun interactie met nieuwe leads geautomatiseerd. 

Sterk presterende bedrijven hadden meer activiteit bovenaan de funnel

De bedrijven in de Benelux die de hoogste omzetgroei hadden, gebruikten technologie om kandidaten sneller door het recruitmentproces te begeleiden en uiteindelijk meer kandidaten te plaatsen. Dat deden ze deels door te investeren in technologie, om zo het zoeken en matchen van kandidaten en de talent experience te verbeteren. De best presterende bedrijven wisten kandidaten binnen twintig dagen te plaatsen en investeerden meer dan drie keer zo vaak in technologie om het talent engagement te stimuleren.   

De concurrentie voorblijven blijft in 2024 een prioriteit

De belangrijkste uitdaging die respondenten in de Benelux voor 2024 zagen, is onzekerheid over de economie en de toekomstige groei (genoemd door 43% van de respondenten). Toch verwacht twee derde van de bedrijven dat de economie in 2024 aantrekt en verwacht 57% dat hun omzet dit jaar zal stijgen. In lijn met dit vooruitzicht is dat de meeste recruitmentbureaus in de Benelux de digitale transformatie dit jaar als belangrijkste prioriteit zien (genoemd door 39% van de respondenten), gevolgd door het verbeteren van de candidate experience (33%) en door kandidaatwerving, merkontwikkeling en het aantrekken van nieuwe klanten (allemaal genoemd door 27% van de respondenten). Een andere uitdaging die dit jaar belangrijker werd, was de concurrentie van online freelance-/ gigplatformen. 41% van de ondervraagden noemde dit als belangrijkste uitdaging, tegen slechts 12% in 2022.

“Afgelopen jaar was een uitdagend jaar voor veel recruitmentbureaus, maar we verwachten dat 2024 beter wordt en er zijn een aantal lessen dat de hele recruitmentbranche zich ter harte kan nemen”, aldus Gretchen Keefner, SVP, Global Enterprise Business bij Bullhorn. “Recruitmentbureaus die alles uit technologieën zoals AI en automatisering halen, hebben een betere uitgangspositie om de marges te verkleinen, de productiviteit te vergroten en zich met hun bedrijven te onderscheiden van de concurrentie, doordat ze een gestroomlijndere ervaring kunnen bieden voor zowel kandidaten als klanten. Bedrijven die vooruitkijken, onderzoeken hoe technologie kandidaten kan helpen om de functie te vinden die het beste bij hen past, en hoe het klanten kan helpen om sneller mensen aan te trekken.”

Lees het volledige rapport hier.

Over het GRID Industry Trends Report

Het 14e jaarlijkse GRID Industry Trends Report is gebaseerd op een online multiple-choice-enquête onder meer dan 1.400 personeels- en recruitmentprofessionals in uiteenlopende branches over de hele wereld, onder meer in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Benelux, DACH en APAC. De enquête is eind 2023 gehouden.

Over Bullhorn 

De laatste 25 jaar richt Bullhorn zich op het verzorgen van toonaangevende, cloud-based technologie voor de personeels- en recruitmentbranche. Door partnerships met meer dan 10.000 actieve klanten over de hele wereld heeft Bullhorn diepgaande kennis ontwikkeld van recruitment best practices en diepe branche-expertise opgedaan om organisaties te helpen op te schalen. Bullhorn is founder-geleid en heeft haar hoofdkantoor in Boston. Het bedrijf heeft 1.400 mensen in dienst in 14 landen die zich ieder richten op het leveren van een ongelooflijke klantervaring – de missie van Bullhorn. Kijk voor meer informatie op www.bullhorn.com of volg Bullhorn op LinkedIn.

Mediacontactpersoon

Kara Prone
Director, Global Content and Communications
Bullhorn
media@bullhorn.com

]]>
Bullhorn neemt Mployee over om de werving- en uitzendbranche te helpen in hun digitale transformatie https://www.bullhorn.com/nl/persbericht/bullhorn-neemt-mployee-over/ Fri, 05 Jan 2024 14:30:12 +0000 https://www.bullhorn.com/nl/?post_type=press_release&p=18256 De toevoeging van deze technologie zal Bullhorn in staat stellen om een end-to-end enterprise-oplossing te leveren aan klanten op het Salesforce-platform BOSTON — 5 januari 2024 — Bullhorn®, de wereldwijde leider in software voor de werving- en uitzendbranche, kondigde vandaag de overname aan van Mployee, een leverancier van op Salesforce gebaseerde oplossingen voor de uitzendbranche […]]]>

De toevoeging van deze technologie zal Bullhorn in staat stellen om een end-to-end enterprise-oplossing te leveren aan klanten op het Salesforce-platform

BOSTON5 januari 2024 — Bullhorn®, de wereldwijde leider in software voor de werving- en uitzendbranche, kondigde vandaag de overname aan van Mployee, een leverancier van op Salesforce gebaseerde oplossingen voor de uitzendbranche in Nederland. De technologie van Mployee zal de visie van Bullhorn versnellen om een volledige end-to-end enterprise-oplossing te leveren aan Bullhorn-klanten die het Salesforce-platform gebruiken.

Mployee breidt de op Salesforce gebaseerde enterprise-oplossingen van Bullhorn uit

Onzekerheid over de economie, prijsdruk en minder vacature-opdrachten hebben de werving- en uitzendbranche dit jaar gedwongen om interne bedrijfsvoering zo veel mogelijk te stroomlijnen. Het centraliseren van alle wervingsactiviteiten op één platform helpt bureaus om deze efficiëntie te bereiken. Als gevolg daarvan heeft Bullhorn een aanzienlijke toename gezien in het gebruik van het Salesforce-platform, vooral in Europa, en is het nu de grootste onafhankelijke softwareleverancier (ISV) voor Salesforce die de werving- en uitzendbranche bedient. De omzet van Bullhorn op het Salesforce-platform is gegroeid met een gemiddelde jaarlijkse groei van bijna 30% sinds 2019. 

Bullhorn-producten op het Salesforce-platform worden gebruikt door bureaus in 40 landen en door vier van de vijf grootste wereldwijde wervingsbureaus. Door de mogelijkheden van Mployee voor het mid-office te combineren met het front-office van Bullhorn, kan Bullhorn een echte enterprise end-to-end oplossing bieden die is gebouwd op het Salesforce-platform. Deze oplossing zal helpen bij het oplossen van de vele uitdagingen in het front- en mid-office die de groei van bureaus belemmeren.

Samen helpen Bullhorn en Mployee wereldwijde wervingsbureaus excelleren

“We hebben de afgelopen jaren een enorme groei gezien in het gebruik van Bullhorn voor Salesforce wereldwijd, en deze overname zal ons helpen om die bureaus over de hele wereld beter te ondersteunen bij het leveren van efficiëntere mid-office processen,” aldus Matt Fischer, President en Chief Operating Officer bij Bullhorn. “We zijn enthousiast over de potentie die de oplossing van Mployee in combinatie met Bullhorn voor Salesforce biedt, om zo een volledige end-to-end oplossing te leveren.”

“Met veel enthousiasme sluiten wij ons aan bij Bullhorn om verder te werken aan de digitale revolutie in de werving- en uitzendbranche,” aldus Karen Weebers, CEO van Mployee. “Bullhorn heeft de middelen om te investeren in de product roadmap van Mployee om onze oplossingen naar nog meer bureaus te brengen.”

Over Bullhorn

Bullhorn is wereldwijd marktleider in software voor de recruitmentbranche. Meer dan 10.000 organisaties vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om hun recruitment processen van begin tot eind naar een hoger niveau te tillen. Het hoofdkantoor bevindt zich in de Verenigde Staten en verder heeft het kantoren over de hele wereld. Bullhorn is nog altijd onder leiding van de oprichter en is trotse werkgever van meer dan 1.500 mensen wereldwijd. Ga voor meer informatie naar bullhorn.com/nl of volg @Bullhorn_NL op Twitter.

Over Mployee

Mployee is een vooraanstaande front- en mid-office oplossing voor de uitzend- en detacheringsector. Het bedrijf heeft een sterke positie in de markt verworven en wordt erkend als een snelgroeiend technologiebedrijf in Nederland door Deloitte fast 50 en Main software 50. Mployee heeft zich bewezen als een innovatieve speler in de sector, met een toewijding aan het optimaliseren van personeelsbeheer.

www.mployee.com

]]>
Meer dan de helft van de kandidaten verwacht binnen een maand geplaatst te zijn? https://www.bullhorn.com/nl/persbericht/meer-dan-de-helft-van-de-kandidaten-verwacht-binnen-een-maand-geplaatst-te-zijn/ Wed, 08 Nov 2023 13:00:06 +0000 https://www.bullhorn.com/nl/?post_type=press_release&p=18043 Nieuw onderzoek belicht de redenen waarom talent sneller weer met een arbeidsbemiddelingsbureau in zee zal gaan 8 november 2023 — ROTTERDAM —   Uitzendkrachten verwachten dat arbeidsbemiddelingsbureaus hen in één keer plaatsen in banen die bij hen passen. Dat blijkt uit nieuwe gegevens van Bullhorn, wereldwijd marktleider in software voor de uitzend- en recruitmentindustrie. Wanneer […]]]>

Nieuw onderzoek belicht de redenen waarom talent sneller weer met een arbeidsbemiddelingsbureau in zee zal gaan

8 november 2023 — ROTTERDAM —   Uitzendkrachten verwachten dat arbeidsbemiddelingsbureaus hen in één keer plaatsen in banen die bij hen passen. Dat blijkt uit nieuwe gegevens van Bullhorn, wereldwijd marktleider in software voor de uitzend- en recruitmentindustrie. Wanneer dit slaagt, wordt de waarschijnlijkheid van werknemers in België en Nederland om opnieuw met een bureau te werken met 45% verhoogd. Van de meer dan 1.000 uitzendkrachten die wereldwijd zijn ondervraagd, zou 68% weer met hun arbeidsbemiddelingsbureaus werken, een stijging ten opzichte van 57% van de uitzendkrachten die in 2022 zijn ondervraagd. Maar er blijft ruimte voor verbetering: voldoen aan de verwachtingen van medewerkers in elke fase van het wervingsproces kan die loyaliteit aanzienlijk vergroten.

Over het algemeen lijken uitzendkrachten meer tevreden over hun ervaring met het werken met arbeidsbemiddelingsbureaus. In 2023 overweegt 57% van de uitzendkrachten wereldwijd om dit tijdelijke werk te verlaten voor een vaste baan als die beschikbaar is, tegenover 64% in 2022. Toch, met een toename in de afhankelijkheid van werkgevers van flexibele arbeidskrachten en een aanhoudend tekort aan beschikbare werknemers, is het belangrijker dan ooit voor arbeidsbemiddelingsbureaus om de verwachtingen van kandidaten te overtreffen en de kans te vergroten dat ze opnieuw met een bureau willen werken. Het GRID 2023 Talent Trends Report identificeerde de belangrijkste gebieden waarop arbeidsbemiddelingsbureaus dat kunnen doen door het leveren van een soepel wervingsproces van begin tot eind.

Ervaringen van kandidaten tijdens het wervingsproces beïnvloeden loyaliteit

Kandidaten waren duidelijk dat in elke fase van het wervingsproces een soepele ervaring hun waarschijnlijkheid om met een bureau te werken zou verhogen. In elk van de onderstaande fasen toonde een positieve ervaring een overeenkomstige toename in de waarschijnlijkheid dat Benelux-kandidaten opnieuw met een bureau zouden werken:

  • Recruiter vond banen die goed pasten: 45% toegenomen
  • Recruiter vond proactief nieuwe mogelijkheden toen een vacature niet doorging: 26% toename
  • Recruiter maakte functie-eisen duidelijk: 27% stijging

Kandidaten verwachten frequente communicatie voor en tijdens de opdracht

Regelmatige communicatie is de sleutel tot het behouden van talent: 83% van de Benelux-kandidaten die meer dan één keer per week van hun recruiter horen, zullen met hun recruitmentbureau blijven werken. Of het nu tijdens het recruitmentsproces is of tijdens een opdracht, 49% van de kandidaten verwacht minstens één keer per week iets van hun recruiter te horen. Als het gaat om het favoriete communicatiekanaal van kandidaten, is e-mail nog steeds oppermachtig, met 35% van alle kandidaten die dit als hun eerste keuze opnoemen – hoewel het belangrijk is om aandacht te besteden aan lokale voorkeuren, aangezien 27% van de kandidaten WhatsApp of andere app-notificaties prefereert in België en Nederland. Ondertussen stopte 22% van de kandidaten de samenwerking met een arbeidsbemiddelingsbureau als ze niet genoeg communicatie ontvingen van hun recruiter.

Snelle en accurate arbeidsbemiddeling is belangrijk

Op de vraag waarom ze voor een arbeidsbemiddelingsbureau kozen, antwoordde 29% van de werknemers in België en Nederland dat dit was omdat het bureau toegang had tot de banen die ze wilden, waarmee dit de belangrijkste reden was. Het waarmaken van deze perceptie loont: de bereidheid van een werknemer om opnieuw met een bureau te werken nam met 45% toe als de recruiter banen had gevonden die goed bij hen pasten. Snelheid is ook een prioriteit wanneer talent ervoor kiest om met een arbeidsbemiddelingsbureau te werken. Meer dan de helft van de kandidaten (55%) geeft aan dat ze binnen vier weken na hun eerste contact met een bureau een baan willen – en 10% hoopt zelfs binnen een week geplaatst te worden. De meeste arbeidsbemiddelingsbureaus zitten hier ergens tussenin en doen er volgens de gegevens van Bullhorn ongeveer twee weken over om een baan te vinden. Opmerkelijk is dat 55% van de kandidaten de samenwerking met een arbeidsbemiddelingsbureau stopzette om redenen die te maken hadden met snelheid: ofwel duurde het proces te lang, ofwel vonden ze een andere baan voordat het bureau het proces kon afronden.

“Nu uitzendbureaus ernaar streven om klanten te behouden en hun marges te verbeteren, is het belangrijker dan ooit om een loyale gemeenschap van tevreden mensen op te bouwen,” zegt Andre Mileti, Product Evangelist, Talent Experience bij Bullhorn. “De bedrijven die in dit klimaat zullen slagen, zijn de bedrijven die kandidaten snel in de juiste banen kunnen plaatsen en tegelijkertijd een gemakkelijke, consumentvriendelijke ervaring kunnen bieden. En de recruiters die dit het beste zullen kunnen, zijn zij die de juiste talentgerichte technologieën hebben om hun inspanningen te begeleiden.” 

Lees het volledige rapport hier.

Over Bullhorn

Bullhorn is wereldwijd marktleider in software voor de uitzendbranche. Meer dan 10.000 bedrijven vertrouwen op het cloud-gebaseerde platform van Bullhorn om hun staffingprocessen van begin tot eind aan te sturen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Boston, met kantoren over de hele wereld. Bullhorn wordt nog steeds geleid door de oprichter en heeft wereldwijd bijna 1.500 mensen in dienst. Ga voor meer informatie naar www.bullhorn.com of volg Bullhorn op Linkedin of X.

Media contact:
Kara Prone
Director, Global Content and Communications
Bullhorn
media@bullhorn.com

]]>
Recruitment organisaties die grootste groei zagen in 2022 zetten vol in op automatisering en digitalisering https://www.bullhorn.com/nl/persbericht/recruitment-organisaties-die-grootste-groei-zagen-in-2022-zetten-vol-in-op-automatisering-en-digitalisering/ Tue, 28 Feb 2023 14:07:53 +0000 https://www.bullhorn.com/nl/?post_type=press_release&p=17328 Het jaarlijkse onderzoek van Bullhorn onder recruitment organisaties toont aan dat het inzetten van technologie twee keer vaker leidt tot omzetgroei Rotterdam, 28 februari 2023 – Volgens het wereldwijde Recruitment Trends, Inzichten en Data Brancherapport 2023 van Bullhorn rapporteerde bijna tweederde (66%) van de recruitment bureaus in de Benelux een omzetstijging in 2022. Opvallend is […]]]>

Het jaarlijkse onderzoek van Bullhorn onder recruitment organisaties toont aan dat het inzetten van technologie twee keer vaker leidt tot omzetgroei

Rotterdam, 28 februari 2023 – Volgens het wereldwijde Recruitment Trends, Inzichten en Data Brancherapport 2023 van Bullhorn rapporteerde bijna tweederde (66%) van de recruitment bureaus in de Benelux een omzetstijging in 2022. Opvallend is dat het twee keer zo waarschijnlijk is dat de bureaus met de hoogste omzetgroei hun werkzaamheden geautomatiseerd hebben. Bovendien is de meerderheid (86%) van de recruitment organisaties in de Benelux begonnen met het implementeren van een digitale transformatiestrategie. Dit ligt boven het wereldwijd gemiddelde van 77%.

Velen bevinden zich echter nog in de beginfase: slechts 29% zei dat ze self-service technologieën zoals chatbots gebruiken om activiteiten te stroomlijnen en kandidaten te binden. Slechts 23% maakt veel gebruik van automatisering binnen de hele organisatie.

Hoewel een groot deel (66%) van de recruitment bureaus in de Benelux vorig jaar groeide, verwacht een grotere groep (74%) in 2023 weer beter te gaan presteren. Beide cijfers liggen boven het wereldwijde gemiddelde.

Digitale transformatie is nu topprioriteit

Digitale transformatie is de topprioriteit voor recruitment bureaus in de Benelux (39%) in 2023, gevolgd door het verbeteren van de kandidaat ervaring (35%) en de acquisitie van kandidaten (27%). De Benelux is de enige regio die het genereren van nieuwe klanten niet als een top drie prioriteit noemde – de volledige focus ligt op talent en technologie.

Vacatures te veeleisend

Ondanks dat ze optimistisch zijn over de groeivooruitzichten van hun bedrijf, worden recruitment bureaus in de Benelux nog steeds geconfronteerd met uitdagingen, zeker als het aankomt op opdrachtgevers. Het meest urgent is een toename van het aantal vacatures die te gespecialiseerd of te veeleisend zijn (volgens 29% van de respondenten), gevolgd door het onvermogen om talent van hoge kwaliteit voor functies te leveren (17%). Bovendien worden de bureaus uitgedaagd door een vermindering van het totale aantal vacatures en een gebrek aan communicatie van klanten (beide tegen 14%).

Inspelen op behoefte van kandidaten leidt tot hogere inkomsten

Voor recruitment organisaties in de Benelux blijft het werven van kandidaten een uitdaging, net als voorgaande jaren: bijna de helft (48%) noemt het tekort aan talent als de grootste uitdaging in 2023, vergeleken met het wereldwijde gemiddelde van 56%. Wereldwijd opererende bedrijven die bepaalde best practices volgden bij het werven van kandidaten, hadden echter 30% of meer kans om in 2022 omzetgroei te boeken. Deze best practices zijn onder andere het benaderen van passieve kandidaten in de database, het vragen om referrals van kandidaten en de inzet van communicatiekanalen waaraan de kandidaat de voorkeur geeft.

De twee best practices die het meest correleerden met succes waren het opnieuw inzetten van kandidaten en het gebruik van de database. De multinationals die voor het hoogste percentage werknemers al een nieuwe functie klaar hadden staan voor het einde van hun opdracht en de bedrijven die het vaakst een functie vervulden met een kandidaat die al in hun database stond, hadden vorig jaar twee keer zoveel kans op omzetgroei en 50% meer kans om groei te verwachten in 2023. Ondanks de voordelen van het doorplaatsen van kandidaten, gebruikt minder dan 10% van de bedrijven hier automatisering voor.

Marco Boomsma, Sales Director EMEA bij Bullhorn, merkt op:

Het onderzoek van dit jaar toonde een sterk verband aan tussen zakelijk succes en de adoptie van technologie door recruitment bureaus, en de Benelux geeft op beide gebieden het goede voorbeeld. In de huidige uitdagende economie en arbeidsmarkt blijft het lastig om talent van topkwaliteit te vinden, maar door best practices toe te passen om talent daadwerkelijk te betrekken in het recruitmentproces, zullen bureaus successen kunnen behalen.

Organisaties uit de Benelux leggen dit jaar bijzondere nadruk op het versnellen van de digitale transformatie, en dit is ook de sleutel tot het winnen van de war on talent. Bedrijven die prioriteit geven aan het bieden van een moderne, naadloze en goed verbonden ervaring voor kandidaten, zullen zich onderscheiden van de concurrentie en de eerste keuze worden voor zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Lees het volledige rapport hier.

-Einde persbericht-

Over Bullhorn

Bullhorn is wereldleider in software voor de recruitmentbranche.  Meer dan 10.000 bedrijven rekenen op Bullhorn’s cloud-based platform om hun werving- en uitzendwerkzaamheden van A tot Z te ondersteunen. Met het hoofdkantoor in Boston, een lokaal kantoor in Rotterdam en kantoren over de hele wereld wordt Bullhorn gerund door zijn oprichters en telt het bedrijf wereldwijd meer dan 1.600 werknemers, waaronder meer dan 80 in Rotterdam.

Ga naar bullhorn.com/nl voor meer informatie of volg Bullhorn op LinkedIn.

]]>
De recruitmentervaring kan bepalend zijn voor de bereidheid van talent om weer met een arbeidsbemiddelingsbureau te gaan werken https://www.bullhorn.com/nl/persbericht/grid-talent-trends-report/ Thu, 20 Oct 2022 12:19:06 +0000 https://www.bullhorn.com/nl/?post_type=press_release&p=16856 Onderzoek geeft aan dat loyaliteit opbouwen bij talent om meer draait dan de juiste vacatures aanbieden Rotterdam, 20 oktober 2022 – Uitzendkrachten en gedetacheerden die een positieve ervaring hebben tijdens hun contact met arbeidsbemiddelings- en recruitmentbureaus in het gehele recruitmentproces zijn zes keer vaker bereid om weer met dat bureau in zee te gaan. Dit […]]]>

Onderzoek geeft aan dat loyaliteit opbouwen bij talent om meer draait dan de juiste vacatures aanbieden

Rotterdam, 20 oktober 2022 – Uitzendkrachten en gedetacheerden die een positieve ervaring hebben tijdens hun contact met arbeidsbemiddelings- en recruitmentbureaus in het gehele recruitmentproces zijn zes keer vaker bereid om weer met dat bureau in zee te gaan. Dit blijkt uit nieuwe data van Bullhorn, het cloudcomputingbedrijf dat arbeidsbemiddelings- en recruitmentbureaus helpt hun organisaties te transformeren.

Midden in dit hardnekkige tekort naar talent blijft succesvol talent herplaatsen een topprioriteit. Zeker nu twee derde (66%) van de uitzendkrachten en gedetacheerden over de hele wereld overwegen voor een vaste baan te gaan. Dit blijkt uit een enquête van Bullhorn onder ruim 400 Nederlandse talenten die werkzaam zijn in de gezondheidszorgsector en commerciële en professionele sectoren. Bijna de helft van de respondenten gaf aan zich niet opnieuw te laten plaatsen door hetzelfde bureau, zelfs als het hen weer een geschikte baan kan aanbieden. Het is dus zeer belangrijk om de best mogelijke recruitmentervaring te bieden voor het beschikbare talent.

Wat betreft de keuze voor een arbeidsbemiddelingsbureau, liggen er kansen voor bureaus om te werken aan duurzame relaties door aan de verwachtingen van het talent te voldoen. De topprioriteiten voor uitzendkrachten en gedetacheerden zijn bijvoorbeeld: toegang tot aantrekkelijke functies (42%), positieve ervaringen in het verleden (24%) en een goede reputatie (15%). Rond twee derde (65%) meldde dat zij de flexibiliteit willen om thuis te werken, ongeacht de baan. En 80% had interesse in het deelnemen aan omscholings-, bijscholings- of certificeringsprogramma’s aangeboden door het arbeidsbemiddelingsbureau.

Het talent wil ook dat recruiters vaker en proactiever communiceren over interessante kansen. Twee van de vijf (41%) zeiden dat zij minstens één keer per week iets willen horen van recruiters wanneer zij op zoek zijn naar nieuwe kansen. E-mail is het populairste communicatiekanaal (46%), gevolgd door telefoon (30%), LinkedIn (13%) en meldingen via apps (7%). Het is van belang om de communicatievoorkeuren van een talent te bepalen: wanneer recruiters niet het gewenste communicatiekanaal gebruiken, geven respondenten aan dat de kans dat zij weer met dat bureau werken halveert.

Stiptheid is ook een veelgehoorde zorg: bijna drie van de vijf (57%) uitzendkrachten en gedetacheerden geven aan dat zij een zoektocht naar een baan hebben laten varen omdat het recruitmentproces te lang duurde. Een kwart (25%) geeft aan dat recruiters niet binnen een redelijke periode op vragen reageren. De waarde van tijdige communicatie gaat verder dan het wervingsproces: geplaatste kandidaten die responsiviteit ervaren tijdens hun plaatsingen zeiden twee keer vaker dat zij opnieuw met dat bureau wilden werken. Daarbij zeiden drie van de tien (29%) dat zij merkten dat het bureau minder responsief werd na hun indienstreding. Een vergelijkbaar aantal (30%) meldde dat recruiters niet proactief reageerden wanneer een kans om de een of andere reden niet doorging.

Andre Mileti, Product Evangelist, Talent Experience, Bullhorn zegt: “Het bieden van ervaringen van consumentenkaliber gedurende de gehele talent life cycle is nu belangrijker dan ooit. Zo behalen arbeidsbemiddelingsbureaus positieve resultaten. Dat betekent bijvoorbeeld zorgen dat de reputatie van je organisatie op Google en andere beoordelingssites onaantastbaar is. Maar ook het bieden van intuïtieve onboarding- en werkgerelateerde diensten, of echte waarde in de vorm van tijdige communicatie en passende vacatures. Met deze simpele tactieken, mits goed uitgevoerd, is exponentieel rendement te behalen. Het begint en eindigt met het onderzoeken van de hele talentreis, het definiëren van de momenten die ertoe doen en zorgen dat jouw inspanningen ook echt bijdragen aan tevreden medewerkers. Wanneer je beter gaat scoren in beoordelingen, je time-to-fill afneemt en je meer verwijzingen en herplaatsingen ziet, weet je dat je goed bezig bent.”

Lees hier het volledige GRID Talent Trends-rapport.

– EINDE –

 

Over Bullhorn

Bullhorn is de wereldwijde softwareleider voor de arbeidsbemiddelingsbranche. Meer dan 10.000 organisaties vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om hun recruitment processen van begin tot eind te ondersteunen. Het hoofdkantoor van Bullhorn staat in Boston en er zijn vestigingen over de hele wereld. De organisatie wordt geleid door de oprichter en heeft wereldwijd ruim 1400 mensen in dienst. Voor meer informatie, bezoek www.bullhorn.com/nl of volg Bullhorn op LinkedIn.

 

Mediacontactpersoon:

Annika van Leeuwen

annika.vanleeuwen@bullhorn.com

]]>
Bullhorn neemt cube19 over om real-time, actiegerichte business intelligence te leveren aan recruitment organisaties https://www.bullhorn.com/nl/persbericht/bullhorn-neemt-cube19-over-om-real-time-actiegerichte-business-intelligence-te-leveren-aan-recruitment-organisaties/ Wed, 10 Nov 2021 12:39:23 +0000 https://www.bullhorn.com/nl/?post_type=press_release&p=16242 De overname van cube19 door Bullhorn helpt recruitment organisaties wereldwijd met hun digitale transformatie en schaalbaarheid. ]]>

 

Deze investering helpt recruitment organisaties wereldwijd met hun digitale transformatie en schaalbaarheid

BOSTON – 9 NOVEMBER 2021 – Bullhorn®, het cloud computing bedrijf dat detacherings- en wervingsorganisaties helpt hun activiteiten te transformeren, heeft vandaag aangekondigd dat het de onderneming cube19 overneemt. Cube19 is al lang Bullhorn Marketplace partner en leverancier van analytics en rapportage oplossingen binnen het Bullhorn platform. Deze overname is de meest recente grote investering die Bullhorn heeft gedaan om recruitment organisaties wereldwijd te helpen bij hun transformatie in een wereld die steeds verder digitaliseert. De combinatie van cube19 en Bullhorn zorgt voor real-time en actiegerichte inzichten voor managers om hen te helpen bij schaalbare groei.

De recruitmentindustrie ondergaat een grote verschuiving richting digitalisering. Deze verschuiving is versneld, doordat meer organisaties afhankelijk zijn geworden van technologie in trant van de recente wereldwijde gebeurtenissen. Personeel werkt op afstand en digitale verwachtingen van kandidaten en klanten worden steeds hoger. Directeuren binnen recruitment organisaties worstelen niet enkel met de snel veranderende omstandigheden en onzekerheden, maar ook met het maximaliseren van ROI en het doorvoeren van slimme operationele verbeteringen die zijn afgestemd op de lange termijn doelstellingen van het bedrijf.

De suite met oplossingen van cube19 zijn specifiek ontwikkeld om inzicht te krijgen in statistieken die dynamisch zijn en gebaseerd op activiteiten, binnen ieder onderdeel van de organisatie: recruitment, team, locatie of regio. De zeer gebruiksvriendelijke interface van cube19 zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om te rapporteren voor gebruikers die niet technisch zijn aangelegd, waardoor prestaties verbeteren terwijl er tevens macro-level inzichten beschikbaar zijn die managers helpen om betere bedrijfsbeslissingen te maken. Uiteindelijk faciliteert cube19 een zeer schaalbare groei, door de omzet van recruitment organisaties te laten groeien en tegelijkertijd de kosten langzamer te laten groeien. Bovendien zijn de oplossingen van cube19 specifiek ontwikkeld voor recruitment organisaties die gebruik maken van het Bullhorn platform.

De overname van cube19 komt op een belangrijk moment binnen de branche als geheel en voorziet in een belangrijke behoefte onder senior staffing managers. Bullhorn onderzoek toont aan dat recruitment organisaties unaniem behoefte hebben aan real-time en actiegerichte business intelligence en rapportages die helpen om financiële beslissingen te verbinden aan operationele beslissingen, met als doel een nog betere service te bieden en uiteindelijk te groeien. De combinatie tussen cube19 en Bullhorn biedt precies dat.

“Met enthousiasme verwelkom ik Dan, Joe, Nick en de rest van het cube19 team bij de Bullhorn familie” zegt Matt Fischer, COO van Bullhorn. “De samenkomst van deze twee organisaties voelt heel goed. Dat is voor een groot deel te danken aan de geweldige cultuur die Dan en zijn team hebben neergezet. Deze komt sterk overeen met de focus van Bullhorn: het leveren van een geweldige klantervaring. Het team van cube19 ontwikkelt analytics producten waar klanten graag gebruik van maken en koppelen deze aan een geweldige service. Dit past perfect bij Bullhorn. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met Dan, hij leidt de ontwikkelingen rondom nieuwe analytics producten die specifiek gebouwd worden voor de branche. Deze producten zullen goed aansluiten bij de behoeften van onze klanten en de nieuwe werkwereld.”

“Toen we cube19 begonnen,” zegt Dan McGuire, oprichter en CEO van cube19, “was onze visie om recruitment organisaties te helpen bij hun digitale transformatie. Ik ben ontzettend trots op de manier waarop het cube19 team van deze visie werkelijkheid heeft gemaakt. Vanaf het moment dat wij Bullhorn Marketplace partner werden in 2013, hebben wij veel successen behaald door Bullhorn klanten te helpen bij schaalbare groei. Wij kijken er allemaal enorm naar uit om onderdeel te worden van het Bullhorn team en samen te blijven werken aan deze visie.”

Het management team van cube19, Dan McGuire, Joe McGuire en Nick Graves-Morris, zal onderdeel worden van het Bullhorn leadership team in belangrijke posities. Zij zullen helpen bij de groeiende investeringen in real-time business intelligence binnen ons wereldwijde klantenbestand.

Over de voorwaarden van de transactie worden geen bijzonderheden verstrekt.

Over cube19

cube19 is het voorkeurs platform voor business intelligence binnen de recruitmentindustrie wereldwijd. Zij leveren gemakkelijk te interpreteren, real-time en actiegerichte inzichten in iedere medewerker. Van uitvoerend tot aan de directie. Recruitment organisaties gebruiken cube19 om zeer schaalbare groei te realiseren door de twee meest belangrijke onderdelen van een organisatie te optimaliseren: medewerkers en data.

Over Bullhorn

Bullhorn is wereldwijd marktleider in software voor de recruitmentindustrie. Meer dan 10.000 organisaties wereldwijd vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om hun recruitment proces te beheren van begin tot eind. Met een hoofdkantoor in Boston en kantoren over de hele wereld, is Bullhorn nog altijd onder leiding van de oprichter en werkgever van ruim 1.200 medewerkers wereldwijd. Lees meer op https://www.bullhorn.com/nl of volg @Bullhorn_NL op Twitter.

Perscontact
Laura Hillier
Marketing Director, EMEA
Bullhorn
laura.hillier@bullhorn.com

]]>
Pixid Group en Bullhorn kondigen internationale samenwerking aan https://www.bullhorn.com/nl/persbericht/pixid-group-bullhorn-samenwerking/ Fri, 29 Oct 2021 14:42:01 +0000 https://www.bullhorn.com/nl/?post_type=press_release&p=16212 PIXID Group, een leidende Europese recruitmenttechnologieprovider waarbij het VMS systeem gebruikt wordt binnen 30% van alle Franse uitzenders, en Bullhorn, het cloudcomputingbedrijf dat arbeidsbemiddelings- en recruitmentorganisaties helpt met het transformeren van hun bedrijfsvoering, kondigen internationale samenwerking aan.]]>

LONDEN – 28 oktober 2021 PIXID Group, de grootste Europese recruitmenttechnologieprovider wiens VMS-oplossing momenteel 30% van alle Franse uitzendkrachten omvat, heeft vandaag een internationale samenwerking aangekondigd met Bullhorn, het cloudcomputingbedrijf dat arbeidsbemiddelings- en recruitmentorganisaties helpt met het transformeren van hun bedrijfsvoering. De gecombineerde expertise en het bredere aanbod aan diensten van deze samenwerking versterkt de positie van beide bedrijven in belangrijke wereldwijde recruitmentmarkten.

PIXID VMS is het eerste midmarket, snel inzetbare, pay-as-you-go vendormanagementsysteem (VMS) dat volledige tweewegs-integratie met Bullhorn mogelijk maakt. Dit is een groot voordeel voor arbeidsbemiddelingsbureaus, MSP’s en Master Vendors, vooral Bullhorn-gebruikers, die nu de mogelijkheid hebben om deze twee krachtige en complementaire tools te verbinden. Dit geeft ze een concurrentievoordeel door ze meer mogelijkheden te geven om snelle en betrouwbare diensten te kunnen aanbieden aan hun klanten. Pixid verwerkt de Bullhorn-integratiekosten voor PIXID VMS binnen hun pay-as-you-go prijsmodel.

Het ecosysteem voor recruitmentoplossingen is geëvolueerd en innovatieve start-ups dagen momenteel de grotere bedrijven uit. Bullhorn heeft actief gezocht naar samenwerkingen met de bedrijven die de meest vooruitdenkende oplossingen bieden als onderdeel van hun uitgebreide partner-Marketplace. Dit zorgt ervoor dat Bullhorn-klanten een verbindingen kunnen maken met andere best-in-class recruitment- en HR-technologiesystemen.

De PIXID VMS-oplossing stelt arbeidsbemiddelingsbureaus in staat om hun uitzendprocessen te stroomlijnen en naadloos verbinding te maken met hun klanten en uitzendkrachten. Dankzij de nieuwe integratie tussen Bullhorn en Pixid VMS kunnen recruitmentaanbieders binnen enkele seconden direct via het Bullhorn-systeem verzoeken ontvangen, geschikte kandidaten identificeren, selecteren en voor te stellen voor uitzendopdrachten.

Directeur van de PIXID Group, Etienne Colella, zei over de samenwerking:

“PIXID Group gebruikt een samenwerkingsstrategie om de beste spelers op het gebied van recruitment en arbeidsbemiddeling te verbinden met onze geavanceerde oplossingen. Als een leidende midmarket VMS die volledige tweewegs-integratie met Bullhorn mogelijk maakt, geeft onze samenwerking een concurrentievoordeel en leidt deze tot aanzienlijke nieuwe zakelijke kansen voor beide partijen. We verheugen ons erop om nog meer kansen te realiseren met Bullhorn naarmate onze markten binnen Europa en over de hele wereld groeien.”

Peter Linas, CPO en EVP Corporate Development bij Bullhorn, voegde daaraan toe:

“We zijn zeer blij dat Pixid Group ervoor heeft gekozen om samen te werken met Bullhorn. De combinatie van PIXID VMS met ons innovatieve system of record vergroot de capaciteiten van onze klanten om snelle en betrouwbare uitzenddiensten te bieden aan hun klanten via het Bullhorn-platform. Ons doel is om niet alleen de beste oplossingen voor onze klanten over de hele wereld te bieden, maar ook om onze Marketplace-partners te helpen succesvol te groeien.”

Lees meer over hoe Bullhorn en PIXID VMS naadloos samenwerken op https://www.bullhorn.com/marketplace/pixid/.

Over Pixid VMS

Pixid VMS is een snel inzetbaar, online Vendor Management System. Pixids veelzijdige VMS-aanbod is momenteel actief door 150.000 eindklantlocaties, 9000 recruitmentbureaus en verwerkt dagelijks ruim 250.000 uitzendkrachten en gedetacheerden.

Pixid VMS geeft end-to-end inzicht in en controle over niet-complexe uitzendprocessen, gericht op lokaal, grensoverschrijdend (meerdere valuta’s) recruitmentvereisten op alle schalen, met een nadruk op midmarket.

Bezoek pixid.com/pixidvms voor meer informatie over PIXID VMS.

Over Bullhorn

Bullhorn is de wereldwijde softwareleider voor de arbeidsbemiddelingsbranche. Meer dan 10.000 bedrijven vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om hun staffingprocessen van begin tot eind te ondersteunen. Het hoofdkantoor van Bullhorn staat in Boston en er zijn vestigingen over de hele wereld. Het bedrijf wordt geleid door de oprichter en heeft wereldwijd ruim 1300 mensen in dienst.

Voor meer informatie, bezoek www.bullhorn.com/nl of volg @Bullhorn_NL op Twitter.

Contact: info@bullhorn.com

Over Pixid

Pixid Group is een leidende Europese recruitmenttechnologieprovider met een krachtige suite aan cloudgebaseerde slimme recruitmentoplossingen.

Voor meer informatie, bezoek pixid.com of volg @Pixid_Int op Twitter.

Contact:

Mark Kieve – CEO /VP International Sales VK & Ierland – +44 7769 977 972 / mark.kieve@pixid.com

 

]]>
Bullhorn Acquires Erecruit to Help Staffing Businesses Accelerate Their Digital Transformation Journey https://www.bullhorn.com/nl/persbericht/bullhorn-acquires-erecruit/ Tue, 01 Oct 2019 15:59:35 +0000 https://www.bullhorn.com/nl/?post_type=press_release&p=12862
BOSTON – OCTOBER 1, 2019 – Bullhorn®, the cloud computing company that helps staffing and recruiting organizations transform their businesses, today announced that it has acquired Erecruit, a provider of applicant tracking and pay and bill solutions and a leader in candidate experience for the staffing and recruitment industry. Terms of the transaction will not […]
]]>

BOSTON – OCTOBER 1, 2019 – Bullhorn®, the cloud computing company that helps staffing and recruiting organizations transform their businesses, today announced that it has acquired Erecruit, a provider of applicant tracking and pay and bill solutions and a leader in candidate experience for the staffing and recruitment industry. Terms of the transaction will not be disclosed. Following the extremely successful June release of Bullhorn One – the first start-to-finish staffing solution – the acquisition of Erecruit is designed to help Bullhorn further enhance its vision of delivering a unified solution to firms looking to leverage the power of automation to streamline operations and drive business growth. 

 

The acquisition of Erecruit is a strategic investment in Bullhorn’s vision to help staffing companies realize the promise of digital transformation in their businesses. Specifically, Bullhorn is excited about three strengths that the Erecruit team will provide. The first is intellectual property, which includes deep pay and bill, onboarding, and mobile candidate experience capabilities. The second is strong internal talent, comprising employees who have in-depth knowledge of the staffing industry, pay and bill processes, and large-scale pay and bill deployments. And the third is the Erecruit team’s long-standing relationships with some of the leading staffing firms in the industry and experience in addressing their diverse needs. 

 

In the quest to integrate sales, recruiting, and finance operations, staffing companies of all sizes face numerous challenges, the primary of which centers on leveraging technology to eliminate the inefficiencies of manual data management at various stages of the recruitment lifecycle. Bullhorn has long been known for providing a single system in which recruiters and salespeople can “live,” harnessing the power of the Bullhorn partner ecosystem, and managing recruiting delivery, sales, onboarding, VMS integration, and most recently, pay and bill processes in a unified platform. With the continued proliferation of temporary labor models as an attractive solution for the global talent shortage, the time has never been better for Bullhorn to further invest in its pay and bill solutions that underlie Bullhorn One. 

 

The acquisition of Erecruit will assist in furthering the already-significant market momentum of Bullhorn One and help the company drive greater productivity and results for customers of Bullhorn and Erecruit. Additionally, for Erecruit’s customers, becoming part of the Bullhorn family means access to $40 million in annual R&D and technical operations expenditure, a strong delivery engine and experience delivering enterprise projects at scale, continued innovation (including investments in cutting-edge artificial intelligence research and technology), and unparalleled staffing expertise developed over twenty years. 

 

“We’re excited to welcome Erecruit’s diverse portfolio of customers into the Bullhorn family,” said Art Papas, founder and CEO of Bullhorn. “Both companies have always shared a desire to serve the staffing and recruitment industry and help its constituents grow and achieve their business goals, and being able to do this as a collective unit is a privilege and affords a huge opportunity to advance the industry. Staffing firms face enormous pressures from investors, clients, candidates, and employees to digitize their businesses while simultaneously facing historically low unemployment. The timing has never been better for a unified team to address these challenges head-on for our customers.”

 

“Bullhorn’s commitment to delivering an incredible customer experience has long been an inspiration to its partners and peer technology providers to the staffing industry,” said Dominic Gallello, CEO of Erecruit, “and we’re looking forward to joining their team. We’ve always had ambitious goals that we’re eager to bring to fruition, and with Bullhorn’s resources and best practices powering us, we can deliver amazing ROI to our customers.” 

 

Erecruit has been delivering innovative software that serves the entire recruitment lifecycle, with the goal of helping organizations of all sizes and scale grow and succeed. Erecruit’s management team, including founders Judd Hoffman and Danko Fatovic, will join Bullhorn as crucial members of the extended leadership team to support and drive success for Erecruit customers.

 

Bullhorn was advised by District Capital Partners and Willkie Farr & Gallagher LLP on the transaction. Erecruit was advised by Paul Hastings on the transaction.

 

About Erecruit

Erecruit offers a comprehensive and innovative end-to-end staffing software platform designed to empower users to achieve exceptional results. The company serves the entire recruitment lifecycle with Erecruit Front Office, Middle Office, Credentialing, and VMS solutions for enterprise staffing firms; Adapt Front and Back Office software for newly formed to mid-sized firms; and eStaff365 Onboarding, TempBuddy temporary workforce management platform, and Innovantage for recruitment analytics and insights.

 

About Bullhorn

Bullhorn is the global leader in software for the staffing industry. More than 10,000 companies rely on Bullhorn’s cloud-based platform to power their staffing processes from start to finish. Headquartered in Boston, with offices around the world, Bullhorn is founder-led and employs more than 950 people globally. To learn more, visit www.bullhorn.com or follow @Bullhorn on Twitter.

 

Media Contact

Vinda Souza

Vice President, Global Communications

Bullhorn

vsouza@bullhorn.com

617-951-4319

]]>
Bullhorn NL
Bullhorn International verwerft Connexys om haar uitbreiding naar vasteland van Europa van extra impuls te voorzien https://www.bullhorn.com/nl/persbericht/bullhorn-international-verwerft-connexys-om-haar-uitbreiding-naar-vasteland-van-europa-van-extra-impuls-te-voorzien/ Fri, 10 Nov 2017 14:35:47 +0000 https://www.bullhorn.com/nl/?post_type=press_release&p=472 Acquisitie biedt klanten meer wereldwijde middelen en investeringen LONDEN– 11 SEPTEMBER 2017 – Bullhorn®, het cloud computing bedrijf dat detacherings- en wervingsorganisaties helpt hun activiteiten te transformeren, heeft vandaag aangekondigd dat Bullhorn International de onderneming Connexys, een toonaangevende leverancier van wervingsoplossingen voor het vasteland van Europa, heeft verworven. Connexys’s vlaggenschip productaanbod is een Applicant Tracking System (ATS) […]]]>

Acquisitie biedt klanten meer wereldwijde middelen en investeringen

LONDEN– 11 SEPTEMBER 2017 – Bullhorn®, het cloud computing bedrijf dat detacherings- en wervingsorganisaties helpt hun activiteiten te transformeren, heeft vandaag aangekondigd dat Bullhorn International de onderneming Connexys, een toonaangevende leverancier van wervingsoplossingen voor het vasteland van Europa, heeft verworven. Connexys’s vlaggenschip productaanbod is een Applicant Tracking System (ATS) dat op het Salesforce-platform is gebouwd. De oplossingen ervan worden momenteel gebruikt door 300 klanten en 20.000 wervingsprofessionals in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Connexys zal helpen de voortdurende investeringen van Bullhorn in Europa te versnellen, en de oprichters van Connexys zullen toetreden tot het EMEA-leiderschapsteam van Bullhorn. De voorwaarden van de transactie worden niet bekendgemaakt.

Voor de klanten van Connexys heeft de overname een enorm voordeel. De wervingsexpertise, de geschiedenis van succesvolle overnames, de inzet voor een geweldige klantervaring en de financiële kracht van Bullhorn zullen Connexys voorzien van de middelen en de strategische focus om nieuwe en bestaande klanten op de Europese markt te ondersteunen. Bullhorn zal regelmatig functies en upgrades blijven lanceren voor de producten van Connexys om te profiteren van de groei en het momentum dat het bedrijf in heel Europa heeft opgebouwd.

Connexys is een toonaangevende onafhankelijke softwareverkoper (Independent Software Vendor, ISV) op basis van Salesforce in Noord-Europa. Naast het eigen platform zal Bullhorn de bestaande oplossingen van Connexys, waaronder het Salesforce-aanbod, op de Europese markt brengen en verkopen. Bullhorn maakt ook gebruik van de acquisitie om de investeringen in de ontwikkeling van het bekroonde Bullhorn-platform uit te breiden dat in de afgelopen 18 jaar de groei van de onderneming over de hele wereld heeft gestimuleerd. Het samengaan van Bullhorn en Connexys zal zorgen voor een hoger serviceniveau, met name op het vasteland van Europa, en voor extra middelen voor platforminvesteringen voor klanten die gebruik maken van het aanbod van de gecombineerde entiteiten.

“In de afgelopen paar jaar,” stelde Peter Linas, International Managing Director van Bullhorn, “hebben we Gijs en het team bij Connexys leren kennen en we zijn enorm verheugd om de krachten te bundelen. Ze hebben ongelooflijk werk verricht door hun aanbod te vergroten en geweldige service te bieden. We zijn toegewijd aan het voortbouwen op hun succes om de best mogelijke ervaring te leveren aan wervingsprofessionals in Europa. Ik geloof oprecht dat met onze gecombineerde teams en de gedeelde waarde van klantgerichtheid, Bullhorn een gewoonweg ongeëvenaarde kwaliteit van dienstverlening en technologie zal bieden aan het vasteland van Europa en de rest van de wereld.”

“We zijn erg enthousiast om deel uit te maken van het Bullhorn-team,” aldus Gijs van Heijst, CEO van Connexys. “Het is in strategisch opzicht en qua cultuur een geweldige match. Ik ben ervan overtuigd dat we kunnen blijven doorgaan met onze missie van succes met klanten en in staat zullen zijn om de beste wervingstechnologie te blijven leveren aan onze klanten wereldwijd.”

Over Bullhorn
Bullhorn is de wereldwijde leider in CRM- en bedrijfsvoeringssoftware voor de wervingsindustrie. Meer dan 7.000 bedrijven voor de werving en selectie van personeel vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om de verkoop te stimuleren, relaties op te bouwen en hun wervingsprocessen van begin tot eind te beheren. Bullhorn heeft het hoofdkantoor in Boston, met kantoren over de hele wereld, en heeft wereldwijd meer dan 600 mensen in dienst. Het bedrijf wordt geleid door de oprichter en ondersteund door Vista Equity Partners. Ga voor meer informatie naar www.bullhorn.com of volg @Bullhorn op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Vinda Souza

Vice President, Marketing Communications

vsouza@bullhorn.com

617-951-4319

]]>
Gebruikersbestand van Bullhorn in Nederland groeit met 300% https://www.bullhorn.com/nl/persbericht/gebruikersbestand-van-bullhorn-nederland-groeit-met-300/ Mon, 06 Feb 2017 14:37:37 +0000 https://www.bullhorn.com/nl/?post_type=press_release&p=473 06 februari 2017, Amsterdam – Bullhorn, het cloudcomputing-bedrijf dat wervingsbureaus en andere, op relatiebeheer steunende organisaties helpt hun bedrijfsvoering te transformeren, zag zijn gebruikersbestand in Nederland het afgelopen jaar met 300 % stijgen. Het bedrijf verhoogde zijn netto nieuwe boekingen met 216% en breidde sinds zijn lancering in de regio ook zijn aanwezigheid in Duitsland uit. Sinds Bullhorn […]]]>

06 februari 2017, Amsterdam – Bullhornhet cloudcomputing-bedrijf dat wervingsbureaus en andere, op relatiebeheer steunende organisaties helpt hun bedrijfsvoering te transformeren, zag zijn gebruikersbestand in Nederland het afgelopen jaar met 300 % stijgen. Het bedrijf verhoogde zijn netto nieuwe boekingen met 216% en breidde sinds zijn lancering in de regio ook zijn aanwezigheid in Duitsland uit.

Sinds Bullhorn in september 2016 de deuren van zijn kantoor in Amsterdam opende, steeg het totale aantal klanten met 86%. De jongste nieuwkomer in de klantenportefeuille van Bullhorn is EPSN Workforce Group, een internationaal rekruteringsbedrijf dat gespecialiseerd is in de medische sector, de gezondheidszorg, IT, engineering, technische beroepen en de bouwsector. Onder Bullhorns nieuwe klanten in de regio bevinden zich grote namen zoals The Vibe Group, Studelta, Velde Groep, Strand Associates, Morgan Green, Searchlite en Bakker & Partners.

Jeroen Tijink, Chief Growth Officer bij EPSN Workforce Group, merkt op: “Het zijn boeiende tijden voor de rekruteringssector. Nederland is een gerenommeerde hub voor hoogopgeleide en technisch heel bedreven werknemers, maar veel CRM-systemen zijn niet flexibel of rijp genoeg om een snel groeiend rekruteringsbedrijf te ondersteunen.

“We kozen voor Bullhorn omdat het de meest innovatieve, rijpe en veelzijdige CRM is die ons kan helpen aan de top te blijven naarmate de markt verder evolueert. Ook de rekruteringservaring van het professionele dienstenteam van Bullhorn is ongezien. Ze zijn zonder enige twijfel voor ons de beste partner!”

Pieter Duijst, EMEA Regional Sales Manager bij Bullhorn en hoofd van het kantoor in Amsterdam, voegt hier nog aan toe: “De groei van Bullhorns activiteiten in Nederland op zo’n korte termijn is buitengewoon. We zijn al in nieuwe kantoren getrokken om ons snel groeiende team te huisvesten, hebben ons verkoopteam voor de Benelux meer dan verdubbeld en hebben de handen in elkaar geslagen met tal van de meest vooruitziende en klantgerichte ondernemingen van het land om hen te helpen verder te groeien, nieuwe klanten aan te trekken en meer kandidaten aan het werk te zetten.”

De internationale managing director van Bullhorn, Peter Linas, besluit: “2016 was voor ons een ontzettend succesvol jaar, maar dat betekent niet dat we nu op onze lauweren gaan rusten. Ons doel op de lange termijn is om de grootste CRM-leverancier van het Europese vasteland te worden door onze invloed in de regio de komende jaren verder te versterken. 2017 is alvast fantastisch gestart en er staan grootse veranderingen op til!”

-EINDE-

Voor meer informatie, commentaar of een gesprek kunt u terecht bij:

TopLine Comms

bullhorn@toplinecomms.com

+44 (0)207 580 6502

Over Bullhorn

Bullhorn is de wereldwijde marktleider in CRM systemen vor de recruitment industrie. Meer dan 7.000 bedrijven vertrouwen op onze cloud-based software om hun sales activiteit te stimuleren, relaties op te bouwen, en hun recruitment processen te ondersteunen. Naast het hoofdkantoor in Boston zijn wij werkzaam vanuit onze kantoren in St. Louis, Londen, Sydney en Amsterdam. Wereldwijd zijn er inmiddels ruim 600 medewerkers werkzaam voor Bullhorn. Het bedrijf wordt daarnaast geleid en ondersteund door Vista Equity Partners. Wilt u graag meer weten? Surf dan naar www.bullhorn.com/nl/ of volg ons op Twitter via @BullhornNL.

]]>